Hoofdsponsors NLC '03

In memoriam Suzan van Alem


Dit bericht is geplaatst op: 14-03-2018In memoriam Suzan van Alem

De NLC’03 vlag hangt halfstok. Suzan van Alem is zondag 11 maart door een noodlottig ongeval overleden. ’s Ochtends nog fijn gevoetbald met de Dames 2 en ’s middags het vreselijke bericht….. onwerkelijk !! Maar helaas wel waarheid.

 Met Suzan verliezen we een hele spontane en enthousiaste NLC’03 speelster. Hoewel nog maar kort lid van NLC’03 blijkt maar weer hoe groot de saamhorigheid is binnen onze vereniging. Wij zijn allemaal zeer aangeslagen en leven ontzettend mee met de familie, vrienden en al haar dierbaren.

 Dinsdagavond zijn we met de twee damesteams en spelers van JO19 en het eerste elftal in de kantine bijeen gekomen. Elkaars verhalen en ervaringen delen van de afgelopen 2 dagen… ideeën uitwisselen over een herdenkingsplekje voor Suzan…… afspraken maken voor komend weekend…. maar bovenal het verdriet delen met elkaar. Dan is het heel mooi om te zien hoe iedereen elkaar steunt en moed inspreekt. 

 Komend weekend wordt bij alle wedstrijden (uit en thuis) een minuut stilte in acht genomen. De thuisspelende teams zullen met rouwbanden spelen. Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de JO19 zullen niet voetballen. Voor deze laatstgenoemde teams gaan we proberen hun eerstvolgende wedstrijd op ons sportpark te spelen. Daarvoor treden we in overleg met de tegenstanders.

 Een persoonlijke herinnering is te plaatsen op haar herinneringspagina via: www.bijnen.nu/gedenken

 Wij wensen Robert, Anet, Malon, Jeroen en al haar dierbaren ontzettend veel sterkte en kracht toe. 

 bestuur NLC’03


Dit bericht is 2694 keer bekeken.


Terug naar vorige pagina
Sponsors
FOTO'S
Laatst toegevoegd fotoverslag:NLC'03 1 - DVG 1
FYSIO-LITH
Eerstvolgende
inloopspreekuur
Fysio-Lith:

 
NLC '03 1
Eerstvolgende duel
van NLC'03 1:

Zondag 24 maart:
Ravenstein 1 - NLC'03 1
Aanvang: 14:00 uur
Mail webmaster: webmasternlc03@live.nl