Binnenkort start de grote clubactie weer

Binnenkort start de grote clubactie weer

Op zaterdag 19 september begint de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ook dit jaar doen wij als NLC’03 weer mee. Van ieder lot dat wordt verkocht, komt er 80% in de clubkas. Dit geld komt ten goede aan onze jeugdleden voor activiteiten naast het voetbal.

We werken met een eenmalige machtiging, maar dit jaar kunnen de loten ook direct online worden verkocht door middel van een QR-code. De QR code kan worden gescand middels de mobiele telefoon camera van de koper. De koper komt dan direct op jouw grote clubactie pagina uit. Daar kunnen de loten direct worden gekocht, zonder dat de loten handmatig worden opgeschreven in het boekje. De koper ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail. Bijkomend voordeel: jouw persoonlijke link kan ook eenvoudig worden gedeeld, zodat je ook op afstand loten kunt verkopen. Bij eenmalige machtiging (is dit jaar dus ook nog gewoon mogelijk): vriendelijk verzoek om de kopers hun naam, adres en IBAN nummer duidelijk in blokletters in het boekje te laten opschrijven.

A.s. zaterdag 19 september kunnen de leiders van de elftallen O-7 t/m O-13 de loten ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer prijsjes voor het team dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt en voor de spelers die de meeste loten verkopen.

Iedereen veel succes met de verkoop en aan alle kopers: alvast bedankt!

Met vriendelijke groet:

Jeugdbestuur NLC’03 Lith

Over de auteur

administrator

Facebook
Instagram