Op zaterdag 14 september begint de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ook dit jaar doen wij als NLC’03 weer mee. Van ieder lot dat wordt verkocht, komt er 80% in de clubkas. Dit geld komt volledig ten goede aan onze jeugdleden voor activiteiten naast het voetbal, zoal o.a. het sinterklaasfeest, het nieuwjaarsspektakel en voor de aanschaf of vervanging van trainingsmiddelen.

Wij verkopen alleen loten met automatische afschrijving. Dit heeft als voordeel dat de kinderen maar 1 keer langs de deur moeten en niet met geld over straat hoeven. Daarom dan ook een vriendelijk verzoek aan alle lotenkopers om hun naam en bank-/gironummer in duidelijke blokletters in te vullen met IBAN.

A.s. zaterdag 14 september kunnen de leiders van de elftallen O-7 t/m O-13 de loten ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer prijsjes voor het team dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt en voor de spelers die de meeste loten verkopen.

Iedereen veel succes met de verkoop en aan alle kopers: alvast bedankt!