Corona en NLC’03

Corona en NLC’03

Beste leden, ouders en vrijwilligers van NLC’03,

Vanwege het Corona virus wordt er al enkele weken niet gevoetbald. Ons sportpark is al enkele weken verboden terrein, terwijl de velden er prachtig bij liggen. Dit geeft een onwerkelijk gevoel. We missen de enthousiaste trainingen, de spannende wedstrijden en met name ook de gezelligheid binnen de club. Maar veel belangrijker: Sommige leden ervaren de vreselijke gevolgen van het virus. Soms bij zichzelf, vaak ook bij familieleden en kennissen. Wij wensen hen allen veel sterke toe.

De KNVB heeft besloten om de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekend dat er dit seizoen geen (beker) wedstrijden meer worden gespeeld en de meeste ploegen in dezelfde klasse blijven voetballen als het afgelopen jaar.

Vanuit de overheid is het tot 28 april niet toegestaan om te voetballen. Wij verwachten dat deze situatie langer zal gaan duren en dat tot 1 juni waarschijnlijk helemaal niet gevoetbald wordt. Wij hopen dat we in juni wat activiteiten mogen organiseren, zoals wat oefenwedstrijden en het Mini F toernooi.  We moeten echter afwachten hoe de ontwikkelingen zijn en zullen de adviezen van de overheid en de KNVB opvolgen. Tot nader bericht blijft het sportpark dan ook gesloten.

Intussen heeft het bestuur wel actie ondernomen. We onderzoeken de financiële gevolgen voor onze club. Daarbij zijn we een sterke, financieel gezonde club. We hebben echter wel last van duidelijk lagere inkomsten, terwijl een groot deel van de kosten gewoon doorlopen. Het bestuur zet daarom momenteel stappen om de schade te beperken. Verder is het bestuur en het jeugdbestuur al bezig met het volgende seizoen, zoals de indelingen van de jeugdspelers.

We zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Mochten er vragen zijn, stel deze gerust aan een (jeugd) bestuurslid.

Wij wensen iedereen de komende tijd een goede gezondheid toe. Pas goed op elkaar en op jezelf. Wij hopen jullie snel weer te zien!

Bestuur NLC’03

Over de auteur

administrator

Facebook
Instagram