Coronaprotocol!

Coronaprotocol!

Beste NLC-er of bezoeker,

Afgelopen week zijn de Corona regels weer aangescherpt. Ook de regels rondom het sporten zijn weer aangepast. Daarom hebben we het geldende protocol aangepast.

De belangrijkste wijzigingen:

  • Bezoekers en supporters zijn niet meer toegestaan. Dit geldt zowel bij de trainingen als bij de wedstrijden. Ouders of verzorgers van kinderen zetten hun kind af bij de poort.
  • De kantine is gesloten.
  • Bij thuiswedstrijden mogen maximaal 3 begeleiders (trainers en leiders) aanwezig zijn. Dit is exclusief de wedstrijdleiding (scheidsrechter en vlaggers).  Tegenstanders van jeugdteams mogen aanvullend 5 ouders (chauffeurs)  naar de wedstrijd laten kijken.
  • Bij uitwedstrijden: Informeer naar de regels van de thuisploeg. Deze zijn vaak te zien bij de wedstrijd op de voetbal.nl app of via de website van de thuisploeg.
  • Geadviseerd wordt om thuis om te kleden en te douchen. Douchen blijft mogelijk, maar met maximaal 8 personen in de kleedkamer.

Denk verder aan de belangrijkste Corona regels, zoals de 1.5 meter afstand. De regels zijn aangescherpt omdat wij ons bewust of onbewust niet aan de regels houden. Om grotere maatregelen te voorkomen het verzoek om je toch echt goed aan de regels te houden. Het zou zonde zijn als we over enkele weken het sportpark moeten sluiten.

Mochten er nog vragen of tips zijn geef deze dan door aan het (jeugd) bestuur.

Dank voor jullie medewerking!

Bestuur en jeugdbestuur NLC’03

Over de auteur

administrator

Facebook
Instagram