Maasland Run Classic circuit 2020 in april van start

Maasland Run Classic circuit 2020 in april van start

Maasland Run Classic 2020: jong of oud, beginner of ervaren loper; iedereen kan meedoen.

AV Oss ’78 organiseert ook dit jaar weer het Maasland Run Classic circuit; een reeks van negen hardloopwedstrijden in Oss en omgeving over 5 of 10 kilometer. Iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, kan aan de wedstrijden meedoen. Het Maasland Run Classic circuit 2020 gaat op woensdag 15 april van start met de Akkerenloop in Lith-Lithoijen.

Bij elke wedstrijd van het Maasland Run Classic circuit worden twee afstanden aangeboden: de 5 en de 10 kilometer. En voor de jongere hardlopers is er bij de meeste wedstrijden ook een jeugdloop over diverse afstanden. Gezelligheid staat voorop bij de wedstrijden van het Maasland Run Classic circuit. Maar een wedstrijd biedt natuurlijk ook een prima gelegenheid om je te meten met andere hardlopers, of om jezelf een doel te stellen.

Deelnemers kunnen met één enkele wedstrijd meedoen, maar ook met meerdere. Wie met minimaal zes wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement. En wie met álle wedstrijden meedoet, krijgt een leuk aandenken. Na elke wedstrijd is er een prijsuitreiking. Welke categorie lopers voor hun prestatie worden beloond met een mooie prijs verschilt per wedstrijd. Na afloop van de laatste wedstrijd worden de winnaars van het eindklassement bekend gemaakt.

Bij elke loop kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven. Voorinschrijven is dus niet nodig. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Informatie, uitslagen, foto’s en het tussenklassement van het Maasland Run Classic circuit 2020 zijn te vinden op www.maaslandrunclassics.nl. Daar kun je ook de informatieve folder downloaden.

Over de auteur

administrator

Facebook
Instagram