Deze website wordt vernieuwd en is daardoor enkele maanden uit de lucht.
De info is bijgewerkt tot en met 14 mei 2019.
Laatste nieuws: het sportpark zal gesloten zijn van 16 juni tot 5 augustus 2019
Hoofdsponsors NLC '03

17 april Akkerenloop: eerste wedstrijd in het Maasland Run Classic circuit


Dit bericht is geplaatst op: 04-04-201917 april Akkerenloop: eerste wedstrijd in het Maasland Run Classic circuit

 

Op woensdag 17 april vindt in Lith de Akkerenloop plaats, de eerste wedstrijd in het Maasland Run Classic circuit 2019. De Akkerenloop wordt voor het vierde jaar op rij  georganiseerd in samenwerking met voetbalclub NLC’03 en belooft ook dit jaar weer een mooi hardloopfestijn te worden. Naast de gebruikelijke afstanden van 5 en 10 kilometer, is er speciaal voor de jongere hardloopfanaten een gratis jeugdloop.

De jeugdloop start om 18:45 uur. De start voor de 10 en de 5 kilometer is om 19:15 uur. Na afloop van de wedstrijd is er een prijsuitreiking. Voor de Akkerenloop kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven. Start- en finishlocatie is het clubhuis van NLC’03 op Sportpark De Akkeren aan de Valkseweg 17 in Lith. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Tot en met 16 jaar is deelname gratis.

Op www.maaslandrunclassics.nl vind je de uitslagen, het tussenklassement, de foto’s en alle overige informatie over het Maasland Run Classic circuit.Dit bericht is 338 keer bekeken.


Terug naar vorige pagina
Sponsors
FOTO'S
Laatst toegevoegd fotoverslag:Grote clubactie
FYSIO-LITH
Eerstvolgende
inloopspreekuur
Fysio-Lith:

 
NLC '03 1
Mail webmaster: webmasternlc03@live.nl