SAMEN WERKINGEN

Samenwerkingen

Een moderne sportclub in deze tijd overleeft niet als het alleen op zichzelf gericht is en geen oog heeft voor de omgeving. Samenwerking met nabijgelegen clubs of verenigingen maar zeker ook samenwerking met andere partijen in de lokale gemeenschap. Door gezamenlijk gedeelde doelen na te streven kunnen grote resultaten worden bereikt.

Zo zijn er veel samenwerkingsverbanden mogelijk tussen de clubs  en scholen, wijkteams en zorginstellingen. Hierin probeert NLC’03 een steentje aan bij te dragen om zodoende meer mensen vaker te laten sporten, met alle positieve gevolgen van dien.

Hieronder een overzicht van een aantal samenwerkingen die NLC’03 heeft binnen de gemeenschap.

Stichting Zeskamp Lith

Elk jaar wordt er op het sportpark “De Akkeren” de Lithse Zeskamp georganiseerd. Hierin stelt NLC’03 de faciliteiten ter beschikking zodat de Stichting Zeskamp Lith dit evenement voor de dorpen uit de voormalige Gemeente Lith te organiseren.

Zeskamp Lith

Stichting Koningspelen Lith

De koningsspelen vinden op het sportpark “De Akkeren” plaats. Hierin stelt NLC’03 de faciliteiten ter beschikking voor alle basis school leerliingen van de Basisschool De Meander te Lith en werkt samen met Stichting Koningspelen Lith.

Stichting Koningspelen Lith

Sport Educatief Centrum (SEC)

NLC’03 is partner bij de SEC om het Osse sport akkoord te ondersteunen.

 

Sport Educatief Centrum (SEC)

BSO de Blokkendoos Lithoijen

Sport BSO de Blokkendoos uit Lithoijen heeft een overeenkomst met NLC’03 voor het gebuik van faciliteiten ten behoeven van buitenschoolse opvang voor kinderen ouder dan 7 jaar.