VOETBAL AANBOD

Welke voetbal mogelijkheden bied NLC’03 aan?

Alles wat mogelijk is binnen het competitie aanbod van de KNVB. Het sportpark van NLC’03 ligt in het KNVB district Zuid 2 gebied. In Zuid 2 worden allerlei verschillende competities aangeboden, waarbij je tegen tegenstanders speelt uit de omgeving. Er zijn ook mogelijkheden om in een ander district (bijv. Zuid 1) te voetballen, maar dan zullen de reisafstanden vele malen groter zijn.

Het competitie aanbod voor de senioren is groot, waarbij de standaard 11×11 teams veelal op de zondag spelen. Maar er zijn ook mogelijkheden voor andere dagen, speelvormen en categorieën. Hieronder in het kort welke mogelijkheden er zijn.

  • Speeldagen op vrijdag, zaterdag of zondag.
  • Verschillende wedstrijdvormen (7×7, 11×11)
  • Categorieën (Mannen, Vrouwen, 30+, 35+, 45+, G-teams.)

Bij de jeugd binnen NLC’03 is de variatie in het aanbod kleiner en voetbalt de jeugd op zaterdag omdat er geen competitie aanbod is op zondag binnen Zuid 2.

Zelf een team opstarten?

Wil je een nieuw team oprichten met een andere wedstrijdvorm of wedstrijddag dan standaard, kan dit in overleg met NLC’03. Check hiervoor de mogelijkheden vanuit de KNVB en download onderstaand overzicht.

KNVB Competitie aanbod

Het competitieaanbod veldvoetbal geeft in één overzicht de belangrijkste informatie over het competitieaanbod per district. Deze informatie is ook handig om te gebruiken bij de teaminschrijvingen voor het nieuwe seizoen.

Voorheen werden per district zogenaamde menukaarten gepubliceerd. Hierin was het competitieaanbod te vinden en stond ook uitleg over spelregels en wedstrijdinformatie per leeftijdscategorie. De menukaarten zijn vervangen door een overzichtelijk document per district waarin je in één oogopslag kunt zien, welke klasses en divisies er in welke leeftijdscategorie worden aangeboden.

Lees meer

Vrijdag Senioren

Zaterdag Senioren

Zondag Senioren