HANDIGE APP’s

Voetbal.nl app

Voetbal.nl is hét platform voor amateur voetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, Trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Bekijk je programma, uitslagen en standen eenvoudig op je mobiel. Gebruik de Voetbal.nl app ook voor functies als aanwezigheid, teamfruit, vlaggen, wassen en player of the match. Deze functies werken niet op de website.

  • Programma, standen en uitslagen van jouw teams
  • Persoonlijke- en teamstatistieken
  • Volg de teams van je vrienden en familie
  • Direct op de hoogte van afgelastingen bij uitwedstrijden

Aanmelden / Account: Met KNVB inlog gegevens

Rinus app

Rinus is een online tool ontwikkeld voor alle voetbalcoaches in Nederland. Het bevat oefeningen, trainingen, meer weekse programma’s en trainingsplannen, allemaal ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen.

Rinus bevat honderden oefeningen en trainingen voor iedere leeftijdscategorie. Samen met een aantal handige functionaliteiten is Rinus daarmee echt de online assistent Trainer. Met de uitgebreide filters in Rinus kunnen Trainers snel en gemakkelijk de juiste training vinden die passend is voor hun team. Een Trainer die (gratis) inlogt, kan bovendien gebruik maken van meer handige functionaliteiten. Zo heeft ieder account een eigen teamkalender waarin trainingen ingepland kunnen worden op de trainingsdagen van het team, zo houd je als Trainer meer grip op jouw seizoen.

Aanmelden / Account: Met eigen email adres

Wedstrijdzaken

Met de KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Zoals je wellicht weet, zijn er geen fysieke spelerspassen meer. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.

De app wedstrijdzaken is er voor:

  • Scheidsrechters
  • Aanvoerders/spelers
  • Wedstrijdsecretarissen
  • Leiders en Trainers

Om de KNVB Wedstrijdzaken app te kunnen gebruiken moet je in Sportlink Club geregistreerd staan als bondslid. Als je in Sportlink Club geregistreerd staat als relatie of verenigingslid kun je geen gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app.

Aanmelden / Account: Met KNVB inlog gegevens