Lidmaatschap

Aanmelding

Download hier het Aanmelding- en Machtigingsformulier inzake contributie. Vul het formulier in en mail het naar: Ledenadministratie@nlc03.nl
Jeugdleden worden ingedeeld volgens de volgende procedure.

Afmelding

Als je stopt met voetballen bij NLC’03 geef je dit door aan de ledenadministratie. Let op: Afmelden via je trainer of leider is NIET VOLDOENDE! Je dient dit zelf door te geven bij de ledenadministratie via dit afmeldingsformulier.

Gratis Proeftrainen

Volg 3 gratis trainingen en meld je aan via proeftrainen@nlc03.nl. Meer informatie vind je hier onder.

Gratis Try-outs

Loop twee weken mee met een team en doe mee met alle trainingen en ga als supporter mee met één wedstrijd. Meld je aan via proeftrainen@nlc03.nl Meer informatie vind je hieronder.

Proef trainen

Binnen NLC’03 kun je het gehele jaar door gratis proef trainen, dit bestaat uit 3 proef trainingen. Hierin traint de speler mee met het team van zijn of haar leeftijd om kennis te maken met het voetbal. Stuur een mail naar proeftrainen@nlc03.nl en u kunt uw kind gratis aanmelden voor de proeftrainingen, de desbetreffende trainer zal dan contact opnemen. Leeftijdsadvies vanuit NLC’03 om te starten met voetballen ligt rond de 5 – 5 ½ jaar.

Try-outs

In het voorjaar is er de mogelijkheid om met de try-outs mee te doen. Hierin kunnen nieuwe spelers twee weken lang met een voetbalteam mee lopen. Hierin doe je mee aan alle trainingen en kun je als supporter mee te gaan met één wedstrijd. De try-outs vinden in het voorjaar plaats en de data zullen via de website en sociale media kanalen gedeeld worden. Stuur een mail naar proeftrainen@nlc03.nl en u kunt uw kind aanmelden voor de try-outs. Heb je hier vragen over neem contact op met jeugdbestuur@nlc03.nl of met de secretaris van het bestuur.

Aanmelden of instromen tijdens het seizoen

Inschrijven bij NLC’03 kan het hele jaar door. Middels het aanmeldformulier kunt u het lidmaatschap aanvragen. Om aan te melden voor een nieuw seizoen moet voor 1-Juni het lidmaatschap zijn ingediend. Jeugdspelers worden dan meegenomen in de indeling van het voetbalseizoen en starten direct met de trainingen en wedstrijden. 

Inschrijving na 1-Juni gelden onderstaande voorwaarden.

 • 1 Juni en 30 November betalen:
  • 50% van de contributie + €10,- inschrijfgeld als nieuwe leden nog niet ingedeeld kunnen worden, na FASE 2 (winterstop) wordt er opnieuw ingedeeld en kunnen dan mee wedstrijden spelen.
  • 100% van de contributie + €10,- inschrijfgeld als spelers wel ingedeeld kunnen worden.
 • 1 December en 28 Februari betalen 50% van de contributie + €10,- inschrijfgeld. Senioren stromen direct in, jeugdleden trainen alleen en worden definitief ingedeeld in het nieuwe seizoen.
 • 1 Maart en 31 Mei betalen 25% van de contributie + €10,- inschrijfgeld. Senioren stromen direct in, jeugdleden trainen alleen en worden definitief ingedeeld in het nieuwe seizoen.

Nieuwe leden worden ingedeeld in bestaande teams, bij de senioren teams gaat dit in overleg met de coördinator senioren. Bij de jeugdteams kan dit kan bij overvolle teams uitdagingen met zich meegeven. Hierin zijn er voor de jeugdteams de volgende richtlijnen.

 • Worden voorlopig ingedeeld in een team, mits er ruimte is binnen de huidige teams.
 • Als het team al genoeg spelers heeft, dan kan het kind wel mee trainen maar nog geen wedstrijden mee voetballen.
 • Er is één herindeling tijdens de winsterstop, waar nieuwe spelers ingedeeld kunnen worden om wedstrijden te spelen. Bij uitzonderingen kan er tussen de fasen door aanpassingen doorgevoerd worden door het bestuur.
 • Kinderen die instromen in het najaar worden indien mogelijk na FASE 2 (winterstop) ingedeeld en kunnen dan mee wedstrijden spelen.

Contributie

In de jaarlijkse Algemene Leden vergadering worden de contributie bedragen vastgesteld voor het volgende seizoen. Voor dit seizoen gelden de volgende contributie bedragen:

  Contributie seizoen 2023/2024
  Senioren €185,-
  Jeugd 13 t/m 18 jaar €145,-
  Jeugd 5 t/m 12 jaar €135,-
  Leden Walking Football €60,-
  Leden 30+ teams €100,-
  Eénmalige inschrijfkosten er voetballend lid €10,-
  Geen automatische betaling €2,50 extra
  Steunend lid €35,-
  Gezinskorting: het 3e voetballende kind uit één gezin 75% contributie

  Als u contributie betaald heeft u o.a. recht op deelname aan trainingen en wedstrijden. Actief spelende leden hebben vrij toegang bij de competitiewedstrijden van NLC’03.

  Inning

  Inning van de contributie vindt plaats aan het begin van het seizoen. Voor leden die gedurende het seizoen nog worden aangemeld, wordt de contributie per direct geïncasseerd. Inning van de contributie gebeurt in principe via automatische incasso. Loopt jouw contributie nog niet volgens automatische incasso, dan is het verzoek alsnog je bankrekeningnummer door te geven via het wijzigingsformulier. 

  NLC’03 vindt het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de samenleving. Gemeente Oss kent hiervoor verschillende tegemoetkomingen voor mensen met een laag inkomen. Deze tegemoetkomingen vallen onder de gemeentelijke regeling ‘Meedoen is belangrijk’. Met deze regeling kunnen u en uw gezin meedoen met activiteiten die anders te duur zijn.

  https://loket.oss.nl/Loket/product/0b19ff83c0911fe7b97ee4ec2b7c315b

  Opzegging en/of wijzigingen

  Indien u uw lidmaatschap wilt opzeggen, dient dit voor uiterlijk voor 1 juni te zijn doorgegeven via de ledenadministratie stuur een mail naar ledenadministratie@nlc03.nl. Alleen via die ledenadministratie kunt u zich afmelden! Dus niet via de leider en/of andere kanalen! Indien uw opzegging na 1 juni bij ons binnen komt dan zijn wij helaas genoodzaakt om 50% van het contributiebedrag voor een volledig seizoen in rekening te brengen. Indien uw opzegging na 1 oktober bij ons binnen komt dan zijn wij genoodzaakt om 100% van de contributie in rekening te brengen.

   Overige wijzigingen als adres, telefoonnummer en emailadres dienen ook via de email (ledenadministratie@nlc03.nl) doorgegeven te worden om de ledenadministratie op de hoogte te stellen hieraan zijn geen kosten verbonden.

  Overschrijvingen

  Overschrijvingen naar een andere vereniging wordt ook door de ledenadministratie verzorgt. Stuur hierbij een email naar ledenadministratie@nlc03.nl. Spelers in categorie A moeten dit uiterlijk 15 juni aanvragen.

  Wat te doen bij langdurige blessure en/of zwangerschap?

  Ben je langdurig geblesseerd en/of zwanger dan kun je een verzoek tot vrijstelling contributie indienen via het wijzigingsformulier. Omschrijf dan de blessure, wanneer je geblesseerd bent geraakt (laatste wedstrijd), de periode dat je geblesseerd bent en de aansluitende evt. herstelperiode wanneer je niet inzetbaar bent m.b.t. wedstrijden. Verder dient een verzoek tot vrijstelling ook binnen 4 weken na het ontstaan van de langdurige blessure te worden ingediend. Bij zwangerschap ook graag z.s.m. een verzoek indienen. Het verzoek zal vervolgens beoordeeld worden door het bestuur. Een verzoek kan alleen ingediend worden voor een heel seizoen of de 1e seizoenshelft (najaar) of 2e seizoenshelft (voorjaar).

  LET OP: Vrijstelling van contributie kan alleen via een officieel verzoek dus al je geen verzoek indient, heb je geen recht op vrijstelling! Een verzoek dient op bovenstaande wijze te worden ingediend. Alleen op deze wijze heb je recht op vrijstelling. Dus niet via de leider/trainer, via whatsapp of op een andere manier!

  N.L.C. ’03
  Valkseweg 17
  5397 AP Lith