Lidmaatschap

Aanmelding

Download hier het Aanmelding- en Machtigingsformulier inzake contributie. Vul het formulier in en mail het naar: Ledenadministratie@nlc03.nl
Jeugdleden worden ingedeeld volgens de volgende procedure.

Afmelding

Als je stopt met voetballen bij NLC’03 geef je dit door aan de ledenadministratie. Let op: Afmelden via je trainer of leider is NIET VOLDOENDE! Je dient dit zelf door te geven bij de ledenadministratie via dit afmeldingsformulier.

Afmelding dient te geschieden vóór 1 juli. Mocht dat niet lukken, brengen wij minimaal de helft van de contributie in rekening.

Mocht je als speler/speelster kampen met een langdurige ziekte of blessure, meld dit dan ook bij de ledenadministratie. Via deze weg kunnen we een coulance regeling omtrent de contributie afspreken.

Overshrijvingen naar een andere vereniging wordt ook door de ledenadministratie verzorgt. Spelers in categorie A moeten dit uiterlijk 15 juni aanvragen.

Contributie seizoen 2023/2024
Senioren €185,-
Jeugd 13 t/m 18 jaar €145,-
Jeugd 5 t/m 12 jaar €135,-
Leden Walking Football €60,-
Leden 30+ teams €100,-
Eénmalige inschrijfkosten er voetballend lid €10,-
Geen automatische betaling €2,50 extra
Steunend lid €35,-
Gezinskorting: het 3e voetballende kind uit één gezin 75% contributie

Als u contributie betaald heeft u o.a. recht op deelname aan trainingen en wedstrijden. Actief spelende leden hebben vrij toegang bij de competitiewedstrijden van NLC’03 1.

N.L.C. ’03
Valkseweg 17
5397 AP Lith