TAAKIE!! – De Online vrijwilligers tool

Beste leden van N.L.C’03

Momenteel heeft N.L.C’03 veel vrijwilligers, die allerlei taken binnen de club uitvoeren. Zo’n 120 (!) vrijwilligers zijn wekelijks bezig om de club draaiende te houden. Daar zijn we heel blij mee, echter voor bepaalde taken hebben een tekort. NLC’03 heeft jullie hard nodig.

Om jou te kunnen benaderen binnen je eigen interesse of voor een taak die bij jou past, is NLC’03 gestart met een online hulpmiddel: Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is! Na het beantwoorden van de vragen zie je waar jouw talent ligt en wat je leuk vindt om te doen.

Mocht NLC’03 weer eens tegen een uitdaging aanlopen, dan kunnen we met Taakie heel handig ‘scouten’ wie er plezier aan zou beleven om ons een helpende hand te bieden. Door het gebruik van Taakie wordt je alléén gevraagd als wij een taak hebben, die bij jouw past. Heel laagdrempelig maar toch persoonlijk, via een WhatsAppje. Met één druk op de knop kun je een Taakie accepteren maar zeker ook afwijzen.

Hoe meer leden, ouders en vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer mensen we binnen hun persoonlijke interesse kunnen benaderen.
Help jij mee?

Vanuit het vrijwilligers comité heb je een link ontvangen om je interesses door te geven, vul deze in en doe mee!! Heb je de mail niet ontvangen? Stuur een mail naar vrijwilligers@nlc03.nl of neem contact op met de vrijwilligers commissie.

Wat is Taakie?

Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken, die het werven van vrijwilligers leuker en makkelijker maakt. Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging!

Zie voor meer informatie de website van Taakie